9 Kommentarer

 1. Sanna Jelder

  Vi är mycket nöjda från början till slut. Punktliga killar. Arbetet känns gediget och professionellt utfört. Trevligt bemötande. Topp helt enkelt ?

  Svara
 2. Sofia

  Varmaste rekomendationerna. Łukaz och hans killar är Proffsiga och otroligt serviceminded.

  Svara
 3. Gunnar Wallin

  Vi är mycket nöjda med Lukaz och hans killar. Har anlitat dom både privat och för våran förening. Punktliga proffsiga med service ut i fingerspetsarna. Rekommenderar Dokerbygg till alla som vill ha kvalitet som resultat.

  Svara
 4. Anne Nygren

  Bästa företaget…
  Super bra jobb, trevliga killar, håller vad dom lovat,passar tider och inte minst, gör ett utsökt jobb.
  Kan varmt rekommenderat
  detta företag .

  Svara
 5. Carl Cassel

  Jag kan ge Lukas Lazarz och F:a Docker mina bästa vitsord. Överenskommelser och färdigdatum hålls. Påpekanden åtgärdas utan tjafs. Kontakts mig gärna för ytterligare info.

  Svara
 6. Björn Matsson

  Doker bygg och badrum är de bästa hantverkare vi haft. Vi renoverade båda våra badrum och allting hanterades i princip perfekt från början till slut. Inga extra kostnader har uppstått och tidsplanen har hållits till punkt och pricka.

  Svara
 7. Peter Alexandersson

  Jag ger Lukas Lazarz, Docker, mina varmaste rekommendationer. Vi har anlitat dem vid ett flertal tillfällen under 2018 och de har hela tiden levererat vad de lovat och till avtalat pris. Trevliga och otroligt service minded killar.

  Svara
 8. Henrik Edlund Axelsson

  Doker Bygg & Badrum har under hösten renoverat vårt badrum. Badrummet gjordes större samt att en bastu byggdes. Huset är från slutet av 1800-talet vilket gör att inget är rakt eller enkelt.
  Trots detta har Lukasz och hans anställda gjort ett fantastiskt jobb. De har ett enormt fokus på detaljer och tar inga genvägar. Hellre rätt än snabbt, i alla beslut.
  Rent och snyggt håller de även hela tiden.

  Utöver att de gör fantastiskt jobb svarar Lukasz alltid på alla frågor och löser samtliga utmaningar omgående.

  Svara
 9. Peter Karlström

  Rekommenderas starkt! Inte bara bra resultat och punktliga, utan även mycket bra diskussioner om olika lösningar som gjorde bygget fantastiskt! Sjukt nöjd! Ett guldägg i byggbranchen!

  Svara

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer projekt på Facebook

FACEBOOK